Cupping massage

Bellabaci cupping massage; de nummer 1 in medische silicone cupping. Wij streven naar een gezonder lichaam met daarnaast een mooiere, strakkere huid voor zowel mannen als vrouwen. Naast het geven van behandelingen verkopen wij ook de producten waarmee wij werken zoals cups, serums (genies), ijsmassagetools, oliën, concentraten, een sportlijn, gezichtslijn, mondspoelingen, en nog meer mooie producten. Zodat u ook thuis de behandeling kunt versterken en bijhouden.

Wat is Bellabaci Cupping massage en waar is het allemaal goed voor?


▪ De huid wordt door de zuigkracht in de cup omhoog getrokken waardoor er een vacuüm ontstaat tijdens een sessie, dit zorgt ervoor dat het zuurstofrijke bloed, glucose, mineralen en de hormonen sneller naar het behandelde gebied gaan waardoor sneller herstel wordt geactiveerd.

▪ Verminderen van gespannen spieren en verklevingen.

▪ Het is een bindweefselmassage.

▪ Het stimuleert de doorbloeding.

▪ Vermindert ontstekingen. (Door de verhoogde bloedtoevoer en door het losmaken van de huid van de spieren en gewrichten zorgt cupping ervoor dat de ontsteking vermindert doordat het vocht sneller gedraineerd wordt.)

▪ Cupping gaat heel goed samen met andere behandelingen. Zoals acupunctuur, reflexologie, fysiotherapie, triggerpoints etc.

▪ De meest voorkomende (atletische) klachten die worden behandeld met cupping therapie zijn: nek pijn, rugpijn, pijn in de schouder, pijn in de gewrichten, chronische spier onevenwichtigheden of spierspasmen en hielspoor. Je hoeft natuurlijk geen atleet te zijn om de voordelen van cupping te ervaren. Je kunt cupping ook gebruiken om celllulite te verminderen of kleine spataderen! Er zijn ook andere voordelen naast letselherstel waarbij cupping ingezet kan worden zoals; fibromyalgie, migraine, oedeem, littekens, artritis en chronische nek krampen zijn slechts enkele voorbeelden.

▪ Stress wordt door het lichaam vastgehouden in het bindweefsel. Dit geeft blokkades in energie, doorbloeding etc. Door de doorbloeding te stimuleren en het bindweefsel los te maken, worden deze blokkades opgeheven.

▪ Deze vorm van cuppingmassages geeft geen blauwe plekken en hoeft geen pijn te doen! Dit is de gemoderniseerde en vereenvoudigde manier van cuppen, omdat de cups van medische silicone worden gemaakt i.p.v. glas, waardoor er bewegende massage mee gegeven kan worden.

Eigenschappen van een Bellabaci Cupping

 

Bellabaci heeft een eigen verzorgingslijn welke als basis kokosnootolie heeft en daarna verrijkt met aromatische en etherische olien. Deze Genies hebben ieder hun eigen specifieke eigenschappen die de werking van de cuppingmassage versterken.

▪ CELLULITE CUPPING THERAPIE ▪ Heb jij van die vervelende putjes in je benen of wil je versteviging van de benen, of andere plekken op je lichaam bijvoorbeeld de buik of armen. ▪ ▪ GEZICHT CUPPING THERAPIE ▪ Wil jij versteviging van de huid, minder vochtwallen, een stevigere onderkin, minder rimpels op een natuurlijke manier. Wil je littekens verzachten? ▪ ▪ STRESS

CUPPING THERAPIE ▪ Heb jij last van stress, dit kan in het lichaam zijn of gezicht. Belangrijk bij stress is om te achterhalen waar komt jouw stress vandaan. ▪ ▪ LYMFE CUPPING THERAPIE ▪ Heb jij last van oedeem in je benen, armen, voeten of vochtwallen. Je kunt met de cups op de lymfe werken en daarmee vocht afdrijvend werken. ▪ ▪ BUIK CUPPING THERAPIE ▪ Heb jij last van menstruatieklachten, ziekte van Crohn, darmklachten, cellulite op de buik. ▪

▪ PIJNKLACHTEN THERAPIE ▪ Heb jij last van pijnklachten, zoals schouder/rug klachten, tennisarm, fibromyalgie, spierpijnen, stijve spieren ect.