Sugaring

Ontharen met suikerpasta oftewel Sugaring. Pijnlijk, irritatie? Zeker niet! Scandinavian Skin Candy behandelt je huid met liefde en zorgt voor een heerlijke zachte en zoete huid na Candying!

• Natuurlijke ingrediënten

• Bevat xylitol

• Verwijdert zelfs het kortste haar

• Antibacterieel/hygiënisch

• Minder roodheid en irritatie

• Heerlijke snoepjesgeur

• Verzorgt je huid

• Geschikt voor het hele lichaam

Scandinavian Skin Candy is een professioneel sugaring merk uit Finland. Al deze gepatenteerde pasta’s bevatten xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend, hygiënisch en makkelijk hanteerbaar maakt. We noemen het graag Candying.

Volgens een uitgebreid onderzoek heeft xylitol tal van voordelen voor de gezondheid. Xylitol is antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend tegen candida, gist en andere schimmelinfecties. Het heeft ook alkaliserende eigenschappen en daarom helpt het bij het handhaven van de pH-waarde van het lichaam.

Door het toevoegen van xylitol in alle Scandinavian Skin Candy pasta’s, is de ontharing gemakkelijker dan ooit tevoren, terwijl er minder roodheid of irritatie van de huid ontstaat in vergelijking met de traditionele pasta’s of hars- en wax-producten.

"Wax is for Cars, Candy is for Skin"

Met Skin Candy, hoeft u als klant het haar niet langer te laten groeien dan de lengte van 5-7mm in tegenstelling tot hars- en wax-technieken.

Hars- en waxproducten bevatten chemische ingrediënten, moeten verwarmd worden en kleven ook aan levende huidcellen, waardoor het ontharen pijnlijk is en de huid geïrriteerd raakt. Dit gebeurt niet met Skin Candy, omdat de pasta wateroplosbaar is – het glijdt over levende huidcellen, het verwijderd
dode cellen van het huidoppervlak en het maakt de huid gemakkelijker te behandelen na de ontharing.

De hars producten, gebruikt om benen en volledige lichamen te harsen, zijn gemaakt van op aardolie gebaseerde hars en chemicaliën waardoor ze vatbaar zijn voor besmetting of kruisbesmetting. Scandinavian Skin Candy pasta is puur natuur en vegan. Het is zelfs eetbaar en heerlijk. Alle pasta’s zijn 100% veilig en uiterst huidvriendelijk.

Al met al kunnen we je ervan verzekeren, dat als je eenmaal voor Skin Candy kiest er geen weg terug is naar harsen of waxen. Dat is hoe uniek de producten zijn.

Natuurlijke ingrediënten veroorzaken geen irritatie of allergieën

Aangezien de pasta is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen bevatten, is het veilig om te gebruiken, zelfs voor klanten met een allergie, droge psoriasis en droge jeukende eczeem.

Onze pasta’s hebben een zeer hoge concentratie van suiker die de groei van bacteriën in de pasta voorkomt. Door toevoeging van xylitol bevat de pasta suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacterieel maken.


Een comfortabelere behandeltechniek

 

Met Skin Candy zullen alle klanten een aangenamere ontharing ervaren:

Met onze zoete methode wordt het haar verwijderd in zijn groeirichting, waardoor het haar dieper uit de follikel te verwijderen is. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en dus kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren.

Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling veel zachter en aangenamer. Zonder kans op verbranding, irritatie of rode plekjes.


Effecten op de huid en haargroei

Na een aantal behandelingen begint het haarzakje af te breken. Het haar wordt dunner, en na een paar behandelingen zal het regelmatig behandelde gebied blijvende resultaten in de vorm van verminderde haargroei tonen.