Wie ben ik?

Ik ben Ilona van der Geld, sinds 1982 woonachtig in Bleiswijk en na een burnout besloten om te gaan doen waar ik echt blij van wordt en energie van krijg; Zelf een praktijk opzetten waar ik cuppingmassages geef en ontharingsbehandelingen met suikerpasta

Naast het diploma als Klassiek masseur, heb ik ook het diploma Wellnessmasseur behaald. Massages die ik verder aanbied zijn

Ontspannings massage

Bamboe massage

Hotstone massage

Lomi Lomi massage

Klassieke massage

De volgende massages zijn als aanvulling bij de boeken:

Indiase Hoofd massage

Voet- en onderbeen massage

Gelaats massage

Mensen helpen om van hun ongemakken af te komen is zo leuk en dankbaar om te doen! Zowel als masseur als Sugarista.

Ondertussen ben ik nog studies aan het volgen om mij meer te specialiseren in verschillende soorten massagebehandelingen. Zodra de benodigde certificaten en diploma´s behaald zijn, zullen de behandelingen te boeken zijn. U kunt van de massages genieten en de ontharingsbehandelingen ondergaan in Bleiswijk.

 


Waarom deze merken?

Waarom juist cupping massage met Bellabaci & sugaring met Skin Candy? En waarom deze merken? De producten worden vervaardigd met natuurlijke materialen, fijne ingrediënten en zijn internationaal al langer bekend en geliefd! De behandelingen heb ik eerst zelf ondergaan (Ik ben erg kritisch en geloof iets pas als ik het zelf zie of merk 😉). En ik ben overtuigd! Dit zijn merken waar ik achter wil en kan staan!

Daarnaast zijn allebei de importeurs/eigenaresses van de Nederlandse vestigingen zeer gedreven dames die deze mooie merken op de Nederlandse markt hebben gezet. Zij hebben mij uitgebreid onderwezen, getraind en blijven ondersteuning geven. Daarnaast zijn ze zeer prettig in de omgang en samenwerking, echt een voorbeeld voor mij.